Aldrig mer – Sara Larsson

Andreea lämnar Rumänien i tron att börja jobba på en restaurang i Madrid. Inget kunde vara mer fel. Ted är säljchefen som köper sex. Och Patrik är terapeuten som försöker bryta torskarnas beteende. De tre berättelserna varvas, en lite längre bak i tiden och två lite mer i nutid. Berättelserna rullar framåt och tillslut hinner den ”dåtida” berättelsen ikapp”nutiden” och alla bitarna faller på plats. Riktigt snyggt gjort! Det är nattsvart och vidrigt om våld, tvång och handelsvaror men också viktigt och gripande

Jag föll pladask för Saras debutbok Den första lögnen och uppföljaren är precis lika bra. Det är välskrivet, starkt och omöjligt att värja sig från. Här finns inga pekpinnar men ändå en käftsmäll till samtiden; vad är det för ett samhälle vi lever i? Jag uppmanar alla att läsa den här starka, viktiga och sorgliga boken. Betyget blir NNNNN.

Sara Larsson, 2018, Nordstedts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: