Jag ser dig – Clare Macintosh

En dag på väg hem från jobbet hittar Zoe ett foto på sig själv bland sexannonserna i en tidning. Vem är det som vill henne illa och hur har hen fått tag i fotot? Det visar sig snart att flera kvinnor är oskyldigt uthängda och några har blivit både våldtagna och dödade.

Jag gillade författarens debutbok ‘Jag lät dig gå’ väldigt mycket och hade därför höga förväntningar på denna andra bok. Upplägget med de mystiska annonserna lovade riktigt gott men tyvärr blev jag rejält besviken på den här boken. Den är rörig, pratig och inte alls spännande. Bokens bad guy är ungefär som Vargens kumpaner i Bamse eller någon av skurkarna i Batman, det vill säga fullkomligt orealistiska. Jag gillar att boken utspelar sig i mitt älskade London men i övrigt är den här boken inte mycket att hurra för och betyget blir bara NN.

Clare Macintosh, 2016, Lind & co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: