Det som inte dödar oss – David Lagercrantz

Jag gillar David Lagercrantz och gillade Stieg Larssons millenniumböcker så här fanns förutsättningar för en bra bok. Den nya historien om industrispionage, autism och ond bråd död är skickligt berättad och karaktärerna är som jag minns dem från de första böckerna. Det är spännande och modernt, men ändå är det något som saknas. Inte förrän mot slutet inser jag vad det är jag längtar efter; Lisbeth Salanders hämnd. Jag ser mig som en mild och fredlig person, men när det gäller fröken Salander vill jag få massor av ”rättfärdigt” våld. En gnutta oklädsam självinsikt såhär i mellandagarna… Mitt helhetsbetyg blir NNNN.

David Lagercrantz, 2015, Norstedts

En kommentar på “Det som inte dödar oss – David Lagercrantz

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: