Käre Edward – Ann Napolitano

Den 12 juni 2013 lyfter flight 2977 från New York mot Los Angeles, men något går fel och några timmar senare störta planet ner på ett fält i norra Colorado. 191 av de som var ombord omkommer, bara 12-åriga Eddie överlever. Han har mist sina föräldrar och sin bror och blir adopterad av mostern och hennes man. Men vem är den lille pojken när allt tagits ifrån honom och hur ska han hitta sig själv när hela världen känner till honom och har förväntningar på honom?

Det här är väldigt stark och fin bok om det värsta som kan hända. Alla karaktärer är autentiska och jag har verkligen levt mig in i den lille killens tankar och känslor. Hans famlande efter ett nytt liv varvas med små tillbakablickar till flygningen och vi får lära känna några av de som inte kommer överleva. Jag blev väldigt förtjust i författarens sätt att skriva och jag hoppas snart få läsa mer av henne. Betyget blir nästan full pott: NNNNN.

Ann Napolitano, 2020, Wahlström & Widstrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: