Hon som inte vet – Karen Cleveland

Vivian är säkerhetsanalytiker på CIA och lever ett tryggt och lugnt liv med man och barn tills den dag då hon på jobbet är inne på en rysk spions dator och hittar ett foto på sin man. Vad gör han där? Är han en rysk spion i USA eller hotar ryssarna honom för att komma åt henne? Hon handlar i panik och strax befinner hon sig i en situation där hon inte vet vem hon kan lita på eller om hon kommer hamna i fängelse.

Trots att det är både spännande och nervpirrande mest hela tiden är det också ganska långtradigt. Och de aldrig sinande tillbakablickarna på första dejten, förlovningen, bröllopet och barnen gör att det rafflande dramat tappar fart och till slut mest går på tomgång. Jag ger denna debutroman NNNN på min sexgradiga skala.

Karen Cleveland, 2018, Nordstedts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: