Luften är fri – Sara Lövestam

Ulrika har varit gift med Håkan i 16 år. Sedan några månader misstänker hon att han är otrogen så hon tar hjälp av min älsklingsdetektiv Kauplan. Han är nu hemlös med bara några få veckor kvar i skuggorna innan han åter kan ansöka om asyl i Sverige. Precis som i de tidigare böckerna i serien är inget vad det först verkar vara och Håkans liv visar sig likt en lök innehålla flera lager av sanningar. 

Jag blev redan i första boken hopplöst förälskad i Saras sätt att berätta och de fina karaktärerna. Här har hon ännu en gång fått ihop en spännande pusseldeckare med en gripande skildring av livet som papperslös. Här finns inga spektakulär actionscener men flera gripande scener om människans vilja att överleva. Det är spännande, det är välgjort och det är alldeles alldeles underbart. Jag ger boken full pott, NNNNNN, och ser redan fram emot att få läsa nästa del i serien. 

Sara Lövestam, 2016, Piratförlaget  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: