Hämnaren – Dan Buthler & Dag Öhrlund

Sjätte boken om psykopaten Christopher Silfverbielke är tyvärr bara marginellt bättre än föregångaren. Den tidigare så spännande jakten och tävlingen mellan Silfverbielke och kommissarie Jakob Colt existerar inte längre och det vilda knarkandet och knullandet som var vågat och spännande i de första böckerna går nu mest på trist rutin. Psykopaten fortsätter ösa ur sig rasistiska ramsor och döda alla som på minsta sätt stör honom men det är varken tokigt eller spännande längre utan mest en lång upprepning av skruvad hämndplanering, lång linor kokain och våldsamt sex.

Jag ger betyget NN och tar en paus. Kanske läser jag de resterande böckerna i serien senare, kanske inte.

Dan Buthler & Dag Öhrlund, 2015, Lind & co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: