Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda – Olof Röhlander

Sedan några veckor prenumererar jag på Olof Röhlanders pepptalksmejl. Fick då veta att han även skrivit böcker och jag har nu läst hans senaste bok. Det är en lättläst bok fri från pekpinnar men massor av inspirerande exempel på saker du kan sluta göra, och andra du kan börja göra, för att njuta mer av vardagen och livet. Genom att först bli medveten om i vilka situationer du får den där härliga känslan i magen och att sedan arbeta för att så ofta det går hamna i de situationerna blir ditt liv mer lustfyllt. Och genom att träna kan du också göra jobbiga och stressiga situationer mindre osköna och kanske till och med lustfyllda.

Den här typen av böcker kan ofta ge mig dåligt samvete men den här boken är helt befriad från skuld och jante. Gillar’t! Jag gillar också den egoboost jag får när jag bocka av några tips eftersom jag redan, mer eller mindre medvetet, jobbat på att minska min stress och njuta mer av livet. Om du vill läsa en varm bok med handfasta tips om något så härligt som glädje och njutning så är det här boken för dig. Jag ger den NNN på min sexgradiga skala.

Olof Röhlander, 2016, Forum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: