När mardrömmen blev sann – Glenn Forrestgate

Fruktansvärd historia om Glenn som i många år levde tillsammans med en kvinna som var både neurotisk och schizofren. Det som börjar som förälskelse blir snabbt ett helvete där han fysiskt och fysiskt misshandlas av den han älskar och ska ”rädda”.

Författaren ska ha en eloge för att han berättar denna hemska historia men tyvärr blir helhetsintrycket av boken mycket dåligt. Det är fördomsfullt, bittert och väldigt mycket offerkofta. Han har naturligtvis rätt till sin historia och jag lider med honom runt allt som rör den på allvar livsfarlige flickvännen, men de långa utläggen om idioter till ex-flickvänner, psykvården och många andra blir tråkig läsning som drar ner helhetsbetyget till NN på min sexgradiga skala. Och inte blir det bättre av att korrekturläsningen varit mycket bristfällig.

Glenn Forrestgate, 2010, anomaR förlag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: