Let it snow – John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle

Så här i december ville jag läsa en julbok och eftersom jag gillar John Green valde jag Let it snow. Boken är skriven av tre författare som skrivit en varsin berättelse subtilt ihopflätade till en helhet.

Snön vräker ner på julaftonen när Jubilee tar tåget mot Florida. Tåget fastnar i snön och Jubilee och alla andra tvingas kliva av i det lilla samhället Gracetown. På resan möter hon bland annat 17 cheerleaders, som har en central roll i den andra berättelsen, och Jeb som återkommer i den sista berättelsen. Det genomgående temat är ungdom, känslor, kärlek, svek och kyssar.

Jag gillar att ibland läsa böcker för unga vuxna men det här blev tyvärr ingen favorit. Karaktärerna är ytliga och jag hade hoppats få mycket mer julkänsla än så här. Betyget blir NNN på min sexgradiga skala.

John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle, 2016, Bonnier Carlsenb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: