Min mormor hälsar och säger förlåt – Fredrik Backman

Eftersom ‘En man som heter Ove’ var en av de bästa böcker jag läst i hela mitt liv var för äntringarna skyhöga när jag skulle sätta tänderna i uppföljaren. Så vad glad jag lev när jag insåg att Fredrik Backman levererar igen!

Den här är en helt underbar saga om störtsköna Elsa, hennes fantastiska mormor och de andra härliga karaktärerna som bor i deras trappuppgång. Det är roligt, det är sorgligt och det är viktigt. Om jag någon gång får barn ska i ha högläsning ur denna bok. Betyget blir självklart full pott NNNNNN.

Fredrik Backman, 2013, Forum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: